Results 1 to 16 of 16

Thread: No text to edit when attempting to edit a post

  1. #1

    No text to edit when attempting to edit a post

    After clicking edit post, the text I want to edit is not present in the text box

  2. #2
    Ishmael Smith ConnorEl's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Winston-Salem
    Posts
    4,956
    Same happening for me for at least a few days.

    Also, when logging out, I get a bad gateway error.
    I love mankind...it's PEOPLE I can't stand!!

  3. #3
    seems to be fixed. Thanks Trump!

  4. #4
    Nope worked on one now canít get text

  5. #5
    Ishmael Smith ConnorEl's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Winston-Salem
    Posts
    4,956
    Seems if I enter text/post on iOS device, I can't edit it regardless of what device I use to try and make an edit.

    If I enter post on OS X device, I can edit.
    I love mankind...it's PEOPLE I can't stand!!

  6. #6
    Quote Originally Posted by ConnorEl View Post
    Seems if I enter text/post on iOS device, I can't edit it regardless of what device I use to try and make an edit.

    If I enter post on OS X device, I can edit.
    Maybe itís the Russians
    Obsessed with RJK since 2005

  7. #7
    Same

  8. #8
    THE quintessential dwarf palmab03's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    paradise
    Posts
    42,532
    This MUST BE FIXED
    just drivin' round in John Voight's car

  9. #9
    Settling for Shaka
    RacerDeac's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Charlotte, NC
    Posts
    13,170
    I have the same issue. Seems to be intermittent, but specific to a post. Browser doesn't matter...if a post shows up blank when editing, it does so across Chrome/FF/Edge as well as on mobile browsers. That said, the post is always editable in Tapatalk as a workaround.

  10. #10
    Are we just giving up on fixing this?

  11. #11
    Settling for Shaka
    RacerDeac's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Charlotte, NC
    Posts
    13,170
    Looks like it may be a bug in the current vBulletin code or the current version of PHP. I see where a similar bug has been reported going back a few years via the Google machine. Looks like the vBulletin software on the site is a few versions behind. I don't know what PHP version is running, but most of the similar bug reports I ran across where on some variant of PHP v5.4 and earlier releases of vB 4.2.

  12. #12
    Quote Originally Posted by RacerDeac View Post
    Looks like it may be a bug in the current vBulletin code or the current version of PHP. I see where a similar bug has been reported going back a few years via the Google machine. Looks like the vBulletin software on the site is a few versions behind. I don't know what PHP version is running, but most of the similar bug reports I ran across where on some variant of PHP v5.4 and earlier releases of vB 4.2.
    Yeah, I'm thinking it's also potentially related to some stuff we turned on in the settings to help protect against the double post issue we were seeing. To answer cata's question, we're not giving up on fixing it, it's just going to take a software upgrade to do, so it's mainly just trying to find a common weekend (after the NCAA tourney ends) with TWDeac for he and I to work on getting that done, since last time we did a major upgrade it took awhile to get everything back in place and looking right again.

  13. #13
    Still happening. I tried a few browsers, but no luck...

  14. #14
    Sam "Ace" Rothstein
    DeacsATS's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Atlanta, GA
    Posts
    4,149
    I still can't edit posts from my desktop... Is this a problem for everyone?

  15. #15
    Quote Originally Posted by DeacsATS View Post
    I still can't edit posts from my desktop... Is this a problem for everyone?
    Yep.

  16. #16
    Settling for Shaka
    RacerDeac's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Charlotte, NC
    Posts
    13,170
    Quote Originally Posted by DeacsATS View Post
    I still can't edit posts from my desktop... Is this a problem for everyone?
    Intermittent, but yes. Across multiple browsers, OSes, and VPN's.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •